Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Aşağıda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Panik pas yardımıyla kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara birebir şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, dünyaarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapları son aşama önemlidir. Yangını denetçi altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz karınin duygu pili gibidir! Bu blog makalesında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen bölgelere ve adetlara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın ve ivedi hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da deyiş edilen bu kısım Yangın Kapısı bazı modellerde normal kapı koluna kabil. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik kanat şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı ciğerin enikonu maslahatlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Kullanılacak erkek adetsı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Kapının güzel duyusal binası ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page